ВЕСТИ

thumbnail_IMG_3729
МАЛЧЕСКИ ЗА АНАЛИТИКУМ – Редно е Костадиновска да го почитува уставот и законите а Пендаровски е подвоена личност, лаже заборава каде и што кажал
Интервју со универзитетскиот професор, Самоил Малчески
TNT_8956
Наследениот долг го намаливме за 34%, преговараме со повеќе странски инвеститори – Eксклузивно за Аналитикум со градоначалникот Г-дин Стевче Стевановски
Интервју со градоначалникот Г-дин Стевче Стевановски
273109948_338532971612469_6919396053294133996_n
КЛИНЦИ ВО ЧЕВЕЛОТ НА МАКЕДОНСКИОТ ИДЕНТИТЕТ – Не смееме да прифатиме ваков документ за преговори тој е алатка за нови проблеми а не решение
Автор: СТЕФАН АНДОНОВСКИ