ЗА АНАЛИТИКУМ

Почитувани, дневниот информативен медиум Analitikum.mk е македонски електронски медиум кој е основан пред повеќе од 5 години, истиот располага со две официјали Facebook страни кои имаат повеќе од 35,000 следачи, сопственик е на две групи со 30,000 членови, „БИТОЛА – НАЈДИ РАБОТА (ОГЛАСИ)“ и „ГЕРМАНИЈА, Работа, Смештај, Документација за сите и студентите“. Analitikum.mk располага со многу други Facebook страни и групи, со повеќе од 87,000 членови каде се постираат 15 до 25 статии дневно а истите се прикажани и допреле до 150,000 читатели во етерот на социјалните медиуми во текот на еден ден, тоа не прави да бидеме во „Топ 20“ македонски информативни портали од 2019 година до денес и тоа го потврдуваат бројките, во продолжение ќе може да ги погледнете нашите партнери и дел од социјалните медиуми во сопственост на Аналитикум.

  • Analitikum.mk е единствен партенер во Македонија на америкаската платформа за филмови „tubitv.com“, може да погледнете ТУКА

  • Analitikum.mk е креатор на многу проекти и хуманитарни акции и активно е вклучен со нашите пријатели и партнери  „ЕВРОПСКИ  РАЗВОЕН  ИНСТИТУТ  ЕРИ“, „ПРЕВЕНТ ПЛУС“, и многу други хуманитарни организации кој може да ги погледнете ТУКА.

  • За Analitikum.mk е чест и привилегија пријателството и партнерството со многу културни работници во државата а тоа ја потврдува нашата обостраната соработка преку промоција и афирмација на македонските литературни дела и истите може да се погледнат ТУКА.

  • Аnalitikum.mk е пријател со многу ценети и значајни опшествени работници a редакцијата на тоа е горда, за нашата успешна взаемна соработка, за придонесот на истите опшествени чинители во борбата за слобода на говор, демократија и правда.

  • Редакцијата на Аnalitikum.mk посебно е горда на сите хуманитарни акции и во иднина тие ќе бидат наш предизвик а во фокусот  ќе бидат како и секогаш: „ПРЕДИЗВИЦИТЕ,  ПОБЕДИТЕ  И  ПОРАЗИТЕ  НА  ОБИЧНИОТ  ЧОВЕК“.

Analitikum.mk не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, кои се генерираат преку Facebook, Twitter и други. За нив важат правилата и условите на социјалната мрежа.

Маркетинг план на веб порталот www.analitikum.mk:

1. Банер поставен странично лево/десно од објави – 1,700 денари месечно.

2. Банер поставен централно над објавите, под лого и мени – 6,500 денари месечно.

3. PR текстови – 2,200 денари

4. Соопштенија:

– 300 денари еднократно,

– 2,500 денари за 7 дена,

– 5,500 денари за 30 дена.

За повеќемесечни и годишни договори одобруваме попуст, исто претходните цени за маркетинг не важат за време на политичка кампања.

„СО  ВАШЕ  ОГЛАСУВАЊЕ  НА  ANALITIKUM.MK  10 %  ОД  СРЕДСТВАТА  СЕ ДОНИРААТ  ЗА  РАНЛИВИ  КАТЕГОРИИ  ГРАЃАНИ  ЗА  ХРАНА И  ЛЕКОВИ  ВО  СОРАБОТКА  СО  НАШИТЕ  ПАРТНЕРИ  КОЈ  МОЖЕ  ДА  ГИ ПОГЛЕДНЕТЕ  ТУКА“.

РЕДАКЦИЈА:

  • ГОРАН ИВАНОВСКИ
  • ВАСИЛ БУРЛИЈОВСКИ
  • ВИКТОР ЈОСИФОВСКИ
  • МИТЕ ДОНЕВСКИ – фотограф