👁️  488

На релито во Хрватска се случи неверојатен инцидент. Дел од гледачите се степаа и завршија на патеката каде се одвиваше трката. Можеше да се случи многу поголема трагедија со оглед дека се наближуваше еден од автомобилите со огромна брзина.

Во последен момент луѓето избегаа, а полицаецот последен остана на патот, пред автомобилот буквално да прелета низ таа делница.