👁️  2875

Ситуацијата на северот на Косово не се смирува, па така се појавија нови видео материјали каде се гледа како се пренесуваат тенкови на Србија од една на друга локација.

Не е веќе тајна дека Вучиќ и Србија ги распоредуваат своите високи потенцијали за акција, дали во скоро време, останува да видиме

Видео погледнете ТУКА.