👁️  460

Да помогнеме за возобнова на еден од најстарите манастири и духовни центри во Македонија, Св. НИКОЛА кој се наоѓа во селото Манастир -Мариово.

Во манастирот се произведува едно од најдобрите црвени вина и добро познатиот мариовски мед кој може да го купите, со тоа ќе донирате во манастирот Св. НИКОЛА, во продолжение може да погледнете повеќе информации и линкови за контакт.

ПОВЕЌЕ: 750 ГОДИНИ РАРИТЕТНА ИСТОРИЈА НА МАНАСТИРОТ „СВЕТИ НИКОЛА“ ВО МАРИОВО