👁️  19437

Доделувањето за термини за виза од страна на Германската амбасада веќе започна. Сите сме во очекување на аплицирање термини за наредниот месец. Само оние кои ќе бидат извлечени може да добијат термин и да аплицираат за германска виза!

Добивање на фамозната германска виза е возможно само доколку имате и доставите уредно пополнети документи и договор за работа кој што ги опфаќа соте барања на германската Амбасада. За аплицирање за термин по пат на лотарија потребни ви е само пасош со доволна важност и основни податоци за вас.

Документацијата опфаќа голем број на документи кој најчесто поради недоволни, неправично пополнети документи или доколку и еден документ ви медостасува вие може да бидите одбиени. За таа цел Агенцијата Евива ви овозможува одлична соработка од добивање на работа до секој најмал детал во документацијата која треба да ја припремете, Контакт – Евива!

Доколку сте добиле термин, а сеуште немате смештај или работа што поскоро направете термин со Евива и разговарајте за работен договор кој што одговара на вашиот профил. Голем број кај нас поседуваат ЕУ пасош но сеуште не пронашле работа која ќе одговара на нивната стручност. Секако агенцијата ви нуди работа од најразлични профили се што треба е да разговарате и се договорите за тоа што вас ви одговара. Контакт за посредување при работа но секако и едно од најтешките работи во Германија – СМЕСТУВАЊЕТО ви го овозможува агенцијата Евива, повеќе може да погледнете –ТУКА, и ТУКА.

Освен тоа ви нуди и голем број на јазични курсеви од особена важност:

  • Германски јазик специјализиран за А1 ниво припојување на семејство – Онлајн но и директно во просториите на Евива
  • Стручни Германски курсеви за медицинари- Стручен Германски за различни професии
  • Подобрување на Германскиот јазик до Б2 ниво – исто така и Англиски јазик

Термин и Контакт со Агенција Евива можете да направите на следниот начин:

Канцеларија: ГТЦ, втор кат, Скопје

Тел: 075 411 640

Е- маил: eviva-skopje@outlook.com

Веб: www.eviva-service.com

Адреса: Кеј Маршал Тито бр.37, 2000- Штип,(Градски Трговски Центар, 2-ри Кат)

Тел: 078 411 639, 032-606-640

Е- маил: eviva-service@outlook.com

Фејсбук: EVIVA Employment Servise