👁️  467

Конечно стана реалност. Калиопи и Жељко Самарџиќ го крунисаа нивното повеќедецениското пријателство со дует насловен „Знам“.

Комплетен автор на песната е поранешниот сопруг на Калиопи, Ромео и најверојатно истата е автобиографска во чиј текст Ромео го опишува животот со Калиопи.