👁️  5

Денеска (26.10.2023) со почеток во 11:45 часот, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски, во рамките на активноста „Важно е! Од тебе зависат промените“, ќе извршат увид на градежни активности на пречистителна станица во населено место Орман.

По завршувањето на настанот изјава за медиуми ќе даде Христијан Мицкоски.

Изјавата можете да ја следите во живо на линкот во продолжение: