👁️  754

Почитувани, ве информираме дека во текот на утрешниот ден 03.10.2023 вторник, поради дефект на водоводната мрежа, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од с. Горни Оризари улица Крсте Нале, Стара Чешма и Ванчо Јаневски.

Прекинот ќе трае од од 10 часот до завршување со активностите, стои во соопштението на ЈКП Водовод Битола.