👁️  19759

ЕВИВА КАДРОВСКИ УСЛУГИ Лиценцирана агенција за вработување во Германија со 8 години искуство.

Доколку имате добиено термин во амбасада обратете се во АГЕНЦИЈА ЕВИВА КАДРОВСКИ УСЛУГИ, лиценцирана агенција за ,вработување, со седиште во Штип и Скопје, која веќе 8 години работи со вработување во Германија.

Позициите се во угостителство (McDonalds и Burger King) и во транспорт (Amazon и Hermes). Сигурни работодавачи и позиции, каде веќе имаме добиено визи. Почетно сместување обезбедено на сите понудени позиции, сигурно и фер, многу задоволни апликанти секој месец.

Канцелариите се во:
ГТЦ Штип 078 411 639
и ГТЦ Скопје 075 411 640,

ЕВИВА КАДРОВСКИ УСЛУГИ