👁️  404

Браќата Стефан и Мартин од групата „Некст тајм“ во моментов се на турнеја во Австралија, а таму се сретнаа и со шампионот во УФЦ Александар Волкановски.

Тие по тој повод објавија и фотографии на својот Фејсбук профил во негово друштво.

„Честа е наша.
Се запознавме со шампионот во УФЦ, и голем човек пред се Alexander “The Great” Volkanovski …Ти благодариме од срце“, стои во нивниот пост на Фејсбук.