👁️  1398

Понекогаш убавината е секогаш во едноставноста, ако сакаш вкусен оброк избери ги “КУМ Деликатес” – Тодор Паница бб наспроти О.У. Климент Охридски во објектот на поранешен Сезам.

🍔🍔🍔☎️ Нарачајте на: 075 996 344