👁️  250

Ве известуваме дека во текот на денешниот ден 17.08.2023 (четврток), поради дефект пред поранешен ресторан Елен во Горно Оризари со прекин на водоснабдувањето
ќе бидат дел од корисниците од Стрежевска населба и корисниците кои се со адреса на живеење над стадионот.

Прекинот ќе трае до санирање на дефектот, стои во соопштението на ЈКП Водовод Битола.