👁️  12

Поранешниот претседател на надзорен одбор на МИА, Зоран Иванов, со тешка навреда кон граѓаните кои имаат лични траорни искуства од Онкологија.

Тој посебно дрско и без емоции ги навреди родителите кои имаат деца болни од рак, а вчера на протестот дел од нив кажуваа и сведоштва за деца кои се починати.

Ги нарече простаци!

„Овие партијциве од протестот пред влада што пренесуваа ЛИЧНИ искуства за пушењето, и РОДИТЕЛИ се или само ПРОСТАЦИ се !!“ – напиша тој.