👁️  4149

Во соработка со нејзината стилистка, Антониа Гиговска се појави во смел стајлинг по повод почетокот на 14-тата сезона од емисијата „Еден на еден“.

Антониа Гиговска е гостинка во првата епизода од новата сезона од емисијата „Еден на еден“.

За отворањето на 14-тата сезона од проектот на Жарко Димитриоски, Антониа облече специфичен стајлинг, креиран од нејзината стилистка Викторија Бурсаќ Петров.

Пејачката се појави во розово металик здолниште на шнирање, бели чорапи и зелени потпетици.

Стајлингот на Антониа Гиговска: