👁️  915

Тепачка се случила во околината на Гостивар, каде идниот зет ги нападнал сватовите.

Б.Ќ.(46) од гостиварско село вчера во 20 часот и 30 минути во СВР Тетово пријавил дека околу 18 часот и 30 минути во неговиот семеен дом, малолетник од селото, инаку вереник на ќерка му го нападнал него и син му.  Полицијата го документира и работи на расчистување на случајот.