👁️  12

Василиса Ниурковиќ е блогерка и инфлуенсерка од Црна Гора, која има бројни следбеници на социјалната мрежа Инстаграм.

Девојката која ги влошила односите во Шкаљарскиот клан. Во еден од разговорите Петар Лазовиќ, еден од водачите на кланот, му сè му јавува на Дарко Шариќ, кој во тој момент е во затвор во Белград и вели дека овој шкаљарец му кажува дека шкаљарите планираат да го ликвидираат.

Причина за заканите е затоа што бил во врска со Василиса Нурковиќ, вдовицата на Зијад Нурковиќ, кој беше ликвидиран во Шпанија во 2019 година.

Кавчаните сакаат да ме убијат затоа што сега сум во врска со жена од Зијад – наводно напишал во пораката што Лазовиќ му ја испратил на Шариќ.

Василиса има 24 години и е позната блогерка и инфлуенсерка.