👁️  1293

Вознемирувачко видео е објавено на социјалните мрежи.

Пациентката Рабие Ибрахимова, со придружба на нејзиниот син Синавер Ибрахимов и сопруг Беадин Ибрахимов отишле во Итна медицинска помош со проширена дејност Кочани.

Таа имала влошена здраствена состојба, но според сведоци, не сакале да ја примат во болницата.

Седната на подот во ходникот, жената буквално моли за помош.

ВИДЕОТО И ОБЈАВАТА НА ФЕЈСБУК ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА –ТУКА.