👁️  2805

Канал 5 дознава дека вечерва се случило пукање во скопкси Чаир.

Според неофицијалните информации повреден е припадник на МВР од Единицата за брзо распоредување.

Неофицијално, пукачот е од скопското село Арачиново.

Наскоро повеќе информации…