👁️  2518

Убава, насмеана,позитивна… Со овие зборови медиумите често знаат да ја опишат водителката Елена Стојановска- Јанковска со која гледачите го почнуваат утрото со утринската програма на ТВ Сител „Ја сакам Македонија“.

Ние би ја нарекле и вечното девојче, бидејќи Елена како да е постојано истата, а годините за неа се само број.

Имено, освен што ја гледаат на телевизија, обожавателите на Елена можат да дознаат нешто повеќе за нејзината приватност од социјалните мрежи каде се почесто објавува детали од својот живот надвор од студиото.