👁️  159

Почитувани, ве известуваме дека во текот на утрешниот ден 21.12.2022 (среда) поради дефект на ПВЦ Ф -300 на ул. Бурса, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците што се наоѓаат на ул. Бурса (Јавните комунални претпријатија: Комуналец, Водовод и Нискоградба) и дел од ул.16-та. Прекинот ќе трае од 09.00ч. до завршување со активностите, стои во соопштението н ЈКП Водовод Битола.