👁️  999

На социјалните мрежи во Србија, организацијата на потрошувачи „Ефектива“ објави видео од нова „либанска замка“ со која на банкомат е измамена средовечна жена.

Очигледно добро координирана екипа од мажи ја опкружила од речиси сите страни додека го користела банкоматот – едниот наводно го користел другиот банкомат, додека другите двајца биле зад и покрај неа.