👁️  5

Викендов во Турција беше снимен метеор којшто го обои небото со зелена светлост. Спектакуларните снимки се од истокот на земјата.

На видеата се гледа како светлечкото тело минува зад облаците, го осветлува небото и потоа исчезнува, па за миг ноќта ја претвори во ден.