👁️  1601

Комбе е застанато во десната лента на булеварот, а четири лица се расправаат.

Потоа еден од работниците го бутна момчето кое стоеше пред него, па се обиде да го удри и другиот…

Засега нема информации кога се случил инцидентот и која е причината за ваквото нешто.