👁️  1790

Публиката во еден руски циркус просуствуваше на застрашувачка сцена кога наеднаш мечка среде претстава се сврте против својот дресер и го нападна.

Набрзо по точката за која е дресирана – туркање на количката преку бината до дресерот, мечката наеденаш тргнала на него, почнала да го гризе и го турнала на земја.

Бидејќи во циркусот немало заштитна ограда меѓу публиката и бината, луѓето по првичниот шок, почнале да ги грабаат своите деца и работите и да бегаат од таму.