👁️  4485

Во емисијата „Нешто конкретно“ гостуваа Ирина Дишоска, Стојанче Ангелов, Павле Камилов и Тијана Ивановска. На темата „Дали постојат вистински мажи или се врста на исчезнување“ генералот Стојанче Ангелов изјави дека сите мажи се вистински, секој на свој начин.

На прашањето дали неговата сопруга се омажила за вистински маж тој одби самиот да одговори и порача да ја повикаме неа и да и го поставиме ова прашање. Предизвикот прифатен .

Погледнете ја емисијата подолу во линкот и дознајте дали мажите и денес се додворуваат праќајќи пијачка како порано или пак можеби сега тоа го прават и жените?Во емисијата „Нешто конкретно“ гостуваа Ирина Дишоска, Стојанче Ангелов, Павле Камилов и Тијана Ивановска. На темата „Дали постојат вистински мажи или се врста на исчезнување“ генералот Стојанче Ангелов изјави дека сите мажи се вистински, секој на свој начин.