👁️  12

Силен дожд проследен со град со големина на лешник го зафати Нови Сад попладнево околу 17 часот.

Поради невремето без вода останаа и одредени делови од Нови Сад. Поплавени се и одредени раскрсници и улици, а има и коли кои се заглавени на улиците од водата.