👁️  2959

Видео од масовна тепачка денеска беше објавено на социјалните мрежи. Тепачката се случила во населбата Ново Лисиче, во непосредна близина на полициската станица.

Околу седум лица со боксови се пресметуваа среде паркинг, а засега нема информации кога точно се случил немилиот настан.