👁️  12.679

Доцна вечерва до редакцијата на Лидер пристигна видео од граѓанин кој снимил престрелка во кругот на фабриката Газела во Маџари.

На снимката има и полициски возила.

Граѓаните се збунети и не знаат за што станува збор.