👁️  1083

Граѓаните со просечни месечни примања најдобро знаат дека е тешко да се истурка месецот, со оглед на високите цени предизвикани од економската и енергетската криза, но кога ќе се пожали и пратеник со плата од 1 000 евра, тогаш…

Пратеникот Мартин Костовски од СДСМ се жали дека со плата од 1000 евра „не може први со први да врзе“.

Видеото со неговата изјава го сподели еден твитерџија: