👁️  3274

Кога ќе те фати криза за вежбање, па среде работно време на улица во Скопје ќе си правиш склекови.

Млад полицаец од Скопје е за пофалба, очигледно го фатило криза за правење на склекови, па си вежбаше среде улица.

За среќа, некој успеал да го овековечи моментот со камера, па тоа видео деновиве стана вирално на социјалните мрежи. И додека на некои им делува само смешно и интересно, најголемиот дел од коментарите за младиот полицаец се: „Ова е за поздрав. Дај боже барем половина од полицајците да се како овој“.