👁️  1944

Снимка на која британскиот крал Чарлс Трети ја потпишува декларацијата за стапување на тронот стана најгледана во светот, а сето тоа поради фактот што монархот ги загубил нервите, иако се обидувал да ја задржи смиреноста додека им давал многу нервозни упатства на своите подредени и неговиот говор на телото – мимикрија и гестикулација, пренесуваат медиумите во светот.

Имено, според написите, кралот сакал наместо него, други да го тргнат мастилото, а потоа имал проблеми и со пенкалото, а видеото наишло на бурни реакции.

Многумина, се додава во медиумските анализи, однесувањето на Чарлс го оцениле како арогантно и биле изненадени што тој едноставно не ги отстранил од масата предметите што му пречеле.