👁️  803

Во нападот на леопард во индиската сојузна држава Асам денес се повредени 13 луѓе, вклучувајќи три шумари, пренесува Хиндустан тајмс.

Според зборовите на очевидци, инцидентот се случил околу Институтот за истражување врнежи, а леопардот излегол од ЗОО.