👁️  4009

Ако досега го гледавме него во улога на „местач“, односно како тој си прави шега на туѓа сметка, овојпат истото му се врати како бумеранг.

Еден од неговите другари го намести, што би рекол народот „за сите пари“.

Имено, Стефан заедно со уште тројца другари се упатуваат во скопската населба Чаир на ручек.

Тие влегуваат во ресторан и по неколку минути се случува вистинска драма…