👁️  1006

Шејхан Шашко, спортска новинарка на beIN Sports Turkey во телевизиска емисија ја испеа „Јовано Јованке“. Сејхан е родена во Охрид и една од најдобрите новинарки во Турција каде се преселила на тригодишна возраст но не го заборавила македонскиот јазик.

Шејхaн во минатото беше во врска со познатиот турски фудбалер кој играше за тимот на Фенербахче, Тунџај Санли.