👁️  2602

Во Г. Речица се игра и дербито на ВМФЛ меѓу Гостивар и Воска Спорт. По првиот дел резултатот е 1:1, но треба да се одбележи дека во еден момент имаше и голем инцидент, односно тепачка меѓу гледачите или на дел од нив на овој натпревар.

За среќа се брзо се заврши па можеше овој меч да се следи помирно.