👁️  782

Германската Амбасада излезе со соопштение за направена промена на системот за доделувење Визи, кое во целост ви го пренесуваме.

Нова регистрација за термин – Не важи за таканаречената Регулатива за Западен Балкан!

Ако сакате да поднесете виза во германската Амбасада во Скопје, потребен Ви е термин.

Направивме промена на нашиот систем за доделување на термини. За подетални информации посетете ја нашата веб-страна, стои во соопштението на Германската Амбасада.

Доколку имате административни проблеми при Виза, Договор за работа ви препорачуваме да ги контактирате „КОНТЕКСТ“ тие соработуваат со кандидати од повеќе држави како Босна, Србија, Црна Гора, Албанија, Белорусија и Украина и важат за една од најголемите Агенции на балканот.

Повеќе може да погледнете –ТУКА.