👁️  9294

Откако се врати на голема врата во реалното шоу „Задруга“, Миљана Кулиќ не престанува да шокира.

Што со своето однесување, што со способностите кои им ги нуди на партнерите.

Таа општо познато е дека не се срами да има секс пред камерите, но овој пат освен тоа гледачите ги затвораа очите кога видоа дека таа орално започна да го задоволува нејзиниот партнер Зола.

Видеата се поставени на Твитер, но доколку немате 18 години не се препорачливи за гледање.