👁️  1034

Младиот Македонец Мартин Костов вчера загина во тешка сообраќајна несреќа која се случи во Слиема на Малта.

– Поради финансиски потешкотии на неговото семејство Ве замолуваме кој колку може да донира на сметка на неговиот брат Иван Костов со цел побрзо собирање на средствата за транспорт на телото од Малта во Македонија. Да покажеме солидарност и хуманост во овие тешки мигови, се вели во апелот објавен од Македонската заедница во Малта.