👁️  222

Денешниот ден го искористивме за уживање во природните убавини на националниот парк Пелистер. Во организација на неколку местни комитети, предводени од потпретседателот Васко Никовски, се искачивме до планинарскиот дом Копанки, како и до Јоргов Камен. Како УМС на ВМРО-ДПМНЕ Битола упатуваме порака до секој граѓанин да го чува и негува богатството кое ни е дадено од Бога, порачаа од УМС ВМРО ДПМНЕ БИТОЛА.