👁️  278

Дел од активностите во текот на денешниот ден на јавното претпријатие Комуналец Битола:

Чистење на диви депонии на место викано ,,Стара Партизанска” и населба Карпош.

Сечење на стари и оштетени дрвја по ул. ,,Булевар 1-ви Мај”.


Гриблање на зелени површини на повеќе локации низ Општина Битола.