👁️  33

Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска со Фејсбук статус му одговори на министерот Маричиќ, кој денеска со сексистичка гестикулација ја нападна и навреди.

Таа на фејсбук статусот напиша:

Бакнежи и намигања – дома!!!

Срам за двете знамиња позади!!!

Срам за машкиот пол!!

Позади камера е лесно да си “мачо-мен”

Лигав Вицепремиер