👁️  3141

Снимка на социјалните мрежи предизвика бура во Србија, откако на истата може да се забележи како маж тепа жена сред улица.

Мажот ја удира жената со бокс во глава, а потоа ја дави и на крајот си заминува со пцовки.

За тоа време од автомобил гледа друг маж, кој воопшто не реагира на целата драма.

Видеото може да се погледне ТУКА.