👁️  1195

Сликата која се шири на социјалните мрежи според авторот направена е во кафуле во Охрид.

За да го користите тоалетот ќе мора прво да си ја платите сметката.

Кафулето работело со систем на самопослужување па нема да мора да го чекате келнерот за да му ја платите сметката.