👁️  621

Градоначалничката Арсовска со денови не го асфалтира булеварот, а граѓаните секојдневно се измачуваат да стигнат на своите работни места, особено да се вратат дома низ него.

Со исти проблем се соочуваат и граѓаните кои се превезуваат со автобусите на ЈСП, тие во место чекаат и до половина час.

Градоначалничката Арсовска со денови не го асфалтира булеварот, а граѓаните секојдневно се измачуваат да стигнат на своите работни места, особено да се вратат дома низ него.

Со исти проблем се соочуваат и граѓаните кои се превезуваат со автобусите на ЈСП, тие во место чекаат и до половина час.

Гужви има и во Автокоманда, Центар, Аеродром и Карпош.

Приватните превозници во понеделник најавија уште помасовен протест и колапс на главниот град!