👁️  6669

Малиот Никола Бајрамовиќ последен пат е виден на линијата 45. Осумгодишното момче е високо 150 сантиметри, кое загрижените сограѓани го споделија на социјалните мрежи.

Имено, возачите на градскиот јавен превоз добиле известување дека момчето го нема.

Како што го опишуваат, тој е слаб и има црна долга коса и црни очи. Последен пат е виден облечен во црна јакна со качулка, бели долни тренерки и бели патики.

Сите кои имаат некаква информација да се јават на 192 или 061/275-02-79, пишува во објавите за исчезнатиот Никола.