👁️  3029

На раскрсницата пред Соборниот харм во Скопје утрово случајни минувачи беа затечени кога на коловозот во спротивниот правец за движење од булаварот затекнаа „искршен“ автомобил по сообраќајна незгода!

За каква сообраќајна незгода станува збор ќе информира МВР чија екипа беше излезена на терен, но останува дилемата како автомобилот „мерцедес“ завршил на коловозот во спротивен правец на движење !?