👁️  12

Зелка, виолетова зелка и моркови, со овој одличен прелив, ќе ви дадат одлична салата.

За преливот ви е потребно:

115 гр мајонез
1 лажичка мед
1 лажичка јаболков оцет
1 лажичка сенф
сол, бибер

Подготовка: