👁️  740

Истакнатиот член на УМС ВМРО ДПМНЕ, Борис Шамбевски реагираше по објавата на член од Левица каде постира вулгарен пост на социјалните медиуми и го споменува Шамбевски.

Гледам дека некој изгледа си придодава на значење на тој начин што себеси се прикажува за жртва. Да не беше толку небитен, ќе заработеше тужба. Всушност, Марио, кој??? Со искрена непочит, кон фолирантите и манипулантитe, Борис нее син на поранешен функционер, туку трета генерaција на борец против комунизмот, стои во реакцијата на Шамбевски.