👁️  3449

Почитувани центарот за физиотерапија и роботика – „СЕРГЕЈ“ има потреба од физиотерапевти. Tие се компанија која ги нуди сите услови и можности за учење и напредок преку следење на најсовремена технологија во работниот процес, доколку сакате да станете дел од тимот и да се приклучите, испратете го вашето CV на: irmedic2022@gmail.com

Огласот трае од 02.09.2022 до 20.09.2022, интервју ќе биде организирано на 24.09.2022 година.

Центарот за физиотерапија и роботика – „СЕРГЕЈ“, се наоѓа во Битола на вториот кат од Домот за стари лица „Софија“, во Касарната на АРМ.